Чекориме кон успехот по патот на изградените вредности

За нас

Кои сме ние?

Accounting Point е едно од водечките сметководствени бироа во Македонија, со детално искуство во соработка со домашни и странски компании. Истовремено поседуваме комплетно портфолио кое нуди широк дијапазон на сметководствени, финансиски, правни и административни услуги. Accounting Point е совршениот избор без разлика дали сте Start Up бизнис или голема и веќе развиена компанија.

Зошто Accounting Point?

Нашиот тим се разликува од останатите затоа што ја имплементира стратегијата на peer to peer односно комплетна посветеност на потребите на клиентот и искористување на најновата технологија при вршење на обврските и комуникација со клиентитите. Можноста за дневно советување, генерирање на анализи и извештаи како и препораки, им нуди на менаџерите за прв пат можност да донесуваат стратешки одлуки, базирани на факти. На овој начин овозможувате вашата компанија да има пропорционален раст со минимален ризик по вашите финансии.

Контактирајте не

All Rights Reserved © 2018 Accounting Point