Чекориме кон успехот по патот на изградените вредности

Правни услуги и консалтинг

Правни услуги и консалтинг

Исполнување на неделивта врска помеѓу правниот и финансискиот сектор е несебичната соработка. Сфаќајки го значењето од истото Акаунтинг Поинт во тесна соработка со тим на правници и адвокати кои ви стојат на располагање за целокупна заштита и реализација на вашиот бизнис.

   1. Комерцијални договори
   2. Измена на акт за основање (измена на основач, седиште, назив на фирма, подружница, основачки влог)
   3. Акти согласно Закон за работни односи
   4. Одлуки, решенија
   5. Застапување на странски лица
   6. Постапки за јавни набавки
   7. Наплата на побарувања
   8. Осигурување (животно и неживотно)

Доколку сакате да имате пристап до целосната база на информации, кликнете тука.

All Rights Reserved © 2018 Accounting Point