Чекориме кон успехот по патот на изградените вредности

Селекција и обука на стручен кадар

Селекција и обука на стручен кадар

Вработените се ликот на една организација. Ваша задача е да знаете како сакате да изгледа вашата фирма, задача на Акаунтинг Поинт е да ја реализира вашата цел.

    1. Огласување на потребни позиции
    2. HR
     • Селекција со две интервјуа
     • Тестирање на кандидати
     • Предлог на топ три кандидати
     • Посебен аспект доколку се бараат следниве позиции: Финансиски асистент, помошник сметководител, сметководител, финансиски менаџер
    3. Внатрешна обука на кадар
     • Финансиска администрација
     • Финансиски менаџмент
     • Основно и напредно сметководство
     • Финансиски анализи
    4. Присуство на сениор партнер еднаш во неделата согласно дадените параметри во комуникација помеѓу двете компании.
    5. Дневно работење со претставник од компанијата кој е присутен по 4 часа во вашата компанија, дневно превземање на документацијата, со надзор на сениор партнер во секојдневните процеси согласно дадените параметри во комуникација помеѓу двете компании.

Доколку сакате да имате пристап до целосната база на информации, кликнете тука.

All Rights Reserved © 2018 Accounting Point